Kookworkshops

Heeft u iets te vieren, zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag, kinderfeestje, bedrijfsfeestje, of wilt u gewoon een gezellige workshop, dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Voor een gezellige middag of avond met een  groep kinderen, vrienden/vriendinnen, familie of collega’s organiseer ik kookworkshops bij u aan huis. met de nadruk op persoonlijk, kleinschalig en ontspannen. Vol gerechten met een bijzondere touch, maar wel zo dat je ze daarna nog eens makkelijk thuis kan maken. Deze workshops zijn bedoeld voor  groepen 2 tot 20 personen, in een straal van 50 km van Amersfoort.

De  thuiskookworkshops hebben een  persoonlijk karakter: gezamenlijk kookt u de heerlijkste gerechten. Daarna gaat u lekker met uw gasten aan tafel.

Maak een overheerlijke high tea, tapas, sushi of een lekkere bonbon workshop of gaat uw voorkeur meer uit naar een gezonde gerechten zonder geraffineerde suikers  wacht dan niet langer en boek nu een workshop!

Heeft u interesse in een gezellige kookworkshop? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en een prijs op basis van uw gegevens.

 

Een persoonlijk aanbod
Vul dit formulier in om een persoonlijke aanbod te ontvangen over een workshop bij u op locatie.
Uw naam
Vul indien gewenst uw telefoonummer in
Wat heeft u in gedachten, naar wat voor workshop bent u op zoek?
Vul indien bekend de plaatsnaam in waar de workshop plaats zal vinden.
Vul indien bekend het verwacht aantal personen in.
De door u gewenste datum wanneer dit bekend.